logo pact

Breekweek Muziek & MP: Songwriting Camp

23 Jan - 27 Jan

In het begin van 2016 won het hiphop-project New Wave onverwacht de prestigieuze Popprijs. In het jaar ervoor domineerde het project de hit- en streamlijsten en leidde tot de doorbraak van bijvoorbeeld Lil’ Kleine. Alle muziek kwam tot stand in één songwritingcamp van tien dagen georganiseerd door Top Notch en Puna. Sindsdien maken songwritingcamps steeds zichtbaarder deel uit van het maak- en marketingproces van (pop)muziek.

New Wave Video
Barong Family Video

Programma opzet

PACT Songwriting Camp

De Breekweek voor Muziek & MP, die van 23 t/m 27 januari plaatsvindt, is geïnspireerd op het concept van het songwriting camp: een week lang staat de afdeling Muziek & MP in het teken van in afgebakende tijd, heel gericht werken aan nieuwe afgeronde eigen songs. Ter inspiratie zijn er masterclasses van artiesten en professionals uit de muziekwereld. Ook staat er een team van ervaren songwriters, producers en muzikanten tot jullie beschikking om er een creatieve en productieve week van te maken.

 

Wanneer: 23 t/m 27 jan

Tijden: 09.30 – 14.30 (deelnemende studenten ontvangen per mail het exacte programma)

Waar: PACT, ROCvA College Zuid

Wie: oa. Aischa Traidia, Glen Faria, Sarah Jane, Gerson Main, Jarreau Vandal, Paul Laffree, Death Alley, Hayzee, Gaetan van de Sande, Valentijn Bannier, Waxfiend.

 

Maandag 23 jan: Songwriting Masterclasses van:

Aischa Traidia
Glen Faria
Gerson Main
Jarreau Vandal

Donderdag 26 jan: Songwriting Masterclasses / Demo Reviews van:

Paul Laffree
Death Alley
Gaetan van de Sande
Hayzee

 

Check voor een indruk van het programma: https://pactsongwritingcamp.tumblr.com/