logo pact

Deadline | Eindpresentatie

15 Mar

Op donderdag 15 maart is het tijd voor DEADLINE. Op deze avond staat het P60 podium klaar voor afstudeerders van PACT. De studenten van PACT, de school voor Theater, Dans, Music en Muziek in Amsterdam, zullen zichzelf en hun muziek presenteren aan publiek. Op deze avond gaan Britt Metten( zang), Joep Meilof (keys), Thomas Marshall (keys) en Julius van Eys (keys) afstuderen in P60 in Amstelveen!

 

Britt Metten studeert af met haar band VOLDOENDE. Hiermee brengt zij een ode aan de Nederlandstalige muziek en steekt deze samen met haar swingende band in een funky jasje. Vanaf het moment dat ze begon op het PACT had zij al een voorliefde voor de funk. Maar de vraag was of dit wel gecombineerd kon worden met haar liefde voor de Nederlandstalige muziek? Dit moest ze uitzoeken en deze avond staat in het teken van het presenteren van haar kersverse project! VOLDOENDE is een 6 koppige Nederlandstalige funkband die de Nederlandstalige muziek terugbrengt en in een nieuw, hip jasje steekt. Geïnspireerd door bands zoals Doe Maar & Love the System staat deze band garant voor een avondje dansen!

 

Joep Meilof & Thomas Marshall betreden samen het podium om hun fantastische keys kunsten te tonen aan jullie! Beide hebben een liefde voor de piano en hoe speciaal is het dat zij samen dit afstudeerproject kunnen doen! Hun band FAZZ JUNK gaat het publiek verbazen en stil blijven staan is geen optie. Fazz Junk is een vijf koppige, funk fusion improv-band. De jong opgeleide muzikanten hebben inspiratie opgedaan door grootheden van de funk/jazz scene te bestuderen. Met nummers van onder andere Herbie Hancock, Billy Cobham en The Meters proberen zij deze 70’s sound naar hun eigen hand te zetten.

 

Julius van Eys, de pianist die deze avond compleet zal gaan maken met zijn piano skills! Na 3 jaar enorm hard gewerkt te hebben, komt hij met een project waar hij enorme stappen voor heeft gezet, Erased! Erased is een Nederlandse band uit Amsterdam. De band werd in 2017 gevormd door negen studenten van het PACT+ Amsterdam. Hun muziek is een combinatie van verschillende genres, zoals, pop, funk, rap, rock en een beetje reggae.

Tijden en meer informatie: P60 website