logo pact

Dik Belegd | Eindvoorstelling

22 Mar

Line-up: Kristall, Libra, Pharadice Birds, George Bull.

Meer info: SugarFactory

 

PACT+ presenteert Dik Belegd: vier uitvoeringen van eindpresentaties in Sugarfactory.

Kristall.

Zweverig, mysterieus, maar ook catchy en dansbaar. Deze Amsterdamse band vertolkt invloeden van moderne indie en new wave uit de jaren 80 in een frisse mix van pop, rock en elektronica.

 

Libra
Libra maakt instrumentele prog/mathrock afgetopt met jazzy en klassieke melodieën. Het geluid van deze band valt niet onder stoelen of banken te schuiven en de muzikanten schuwen het niet je omver te blazen. De band wordt gekenmerkt door zijn 8-snarige gitaren, bassolo’s, snelle riffs, rare maatsoorten en opvallende songstructuren; een unieke act die je niet snel zal vergeten. Voor fans van: CHON, Via Luna, Animals As Leaders, Covet.

 

Pharadice Birds 
Deze Amsterdamse shoegaze-indierockband maakt luide, energieke songs die fris aanvoelen. Laat je vollopen met het unieke geluid van de band. Vaar mee op de golven van Pharadice Birds om daarna weer met een frisse blik aan land te komen.

 

George Bull 
Een energieke sound + knotsgekke frontman + headbangerhits + moshpitwaardige songs = de hardcore-stonerband genaamd George Bull. Met uitschieters naar post-hardcore en punkrock zorgt deze Utrechtse band voor een geluidsklap in je gezicht die je nog wel even blijft voelen.