logo pact

In De Diamantfabriek 2018

6 Apr - 7 Apr

AMSTERDAM – Yoga met een biertje en dansen met een kop thee. Je grote liefde vinden in de Love Room en op ontdekkingsreis gaan door de gangen en kamers van CREA. Je laten meeslepen door ontroerende acts en gamen tot je erbij neervalt. Tijdens In De Diamantfabriek 2018 kan het allemaal! Het tweedaagse festival vindt plaats op 6 en 7 april in CREA, Amsterdam.

 

Dit jaar pakt In De Diamantfabriek groots uit. Voor het grootste studentenfestival van Amsterdam wordt het gebouw van CREA omgetoverd tot één grote festivallocatie. Op drie verschillende podia zullen veelbelovende jonge artiesten hun talent laten zien. Daarnaast zijn er ook optredens van gevestigde namen, waaronder Yung Nnelg, Linde Schöne, KOFFIE en The Dawn Brothers.

 

Op vrijdag 6 april opent het festival haar deuren om 17:00. Start je vrijmibo met een drankje in CREA en geniet van onder andere muziek, theater en film. Ben je liever creatief bezig? Neem dan een kijkje bij onze getalenteerde beeldende kunstenaars of schrijf van je af in de Creative Writing Room. Heb je na je werkweek geen zin om stil te zitten? Bezoek dan de Silent Disco, de Arcade Room of de mysterieuze Enigma Room. Naast het jong talent zie je op de vrijdagavond The Dawn Brothers en Linde Schöne. De vrijdagnacht zal gehost worden door Disco Damsco. Zij zullen getalenteerde DJ’s en live muzikanten in verschillende genres als house, disco en wereldmuziek op het festival ontvangen die ervoor zullen zorgen dat je de hele nacht wil dansen op deze funky tunes!

 

Zet wel een wekker voor de volgende ochtend, want op zaterdag 7 april is er vanaf 13:00 weer van alles te beleven. Thuis ontbijten is niet nodig: de gebakken eieren en Bloody Mary’s staan voor je klaar. Start de dag rustig bij een yogasessie of doe mee aan bijvoorbeeld een workshop Turks schilderen op marmer. Tussen alle optredens door, kun je flirten in de Love Room of je laten inspireren door verschillende lezingen. Ga op ontdekkingsreis en laat je verbazen door al het moois dat In De Diamantfabriek te bieden heeft! De dag wordt afgesloten met optredens van Yung Nnelg en KOFFIE.

 

Er zijn nog tickets beschikbaar voor In De Diamantfabriek. Bezoek de website en koop snel je kaartje. Dagkaarten zijn verkrijgbaar vanaf €9,50 en Weekendkaarten (early bird) vanaf €12,50.