logo pact

Kennismaking vooropleiding Foundation

5 Mar

KOM JIJ DANSEN BIJ DE NIEUWE VOOROPLEIDING VAN FOUNDATION EN ROCVA/PACT?

In Maart gaan we van start met de vooropleiding van Foundation Amsterdam Hiphop Academy, in samenwerking met ROCvA. Als jij in het derde jaar van je middelbare school zit of hoger, stoomt de vooropleiding jou klaar voor een dansopleiding OF biedt jou extra training als je al wel dans studeert.

 

Deze veelzijdige vooropleiding biedt jou 6 lessen in de week in de vakken Hiphop, house, ballet, contemporary, en radiolessen (media) door FunX. Deze lessen vinden elke maandag, woensdag en vrijdag plaats tussen 17:30-20:15.

 

De vooropleiding is de perfecte stap om te zetten ter voorbereiding van bijvoorbeeld de dansopleiding op het ROCvA. Ook als je bij de audities van een dansopleiding niet direct wordt aangenomen, is Foundation de plek om je Foundations te verkrijgen!

De kosten van de vooropleiding bedragen 90 euro per maand. Wij hebben een samenwerking met het jongerencultuurfonds, wat betekent dat als je in bezit bent van een stadspas, een deel van het lesgeld door hen wordt vergoed.

Voor de Foundation vooropleiding gaat een introductie plaatsvinden. Deze kennismaking gaat plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022. Je opgeven voor de kennismaking kan tot 3 maart 2022, maar hoe sneller hoe beter. We gaan van start op maandag 7 Maart!

Voor vragen kun je mailen naar info@foundation.nl

Zien we je op zaterdag 5 maart? Tot dan!