logo pact

Mell | Bitterzoet

10 May

Paradiso presenteert Mell & Vintage Future in Bitterzoet.

Aandachtige tv-kijkers kennen MELL al van haar deelname aan The Voice, van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob maar wij natuurlijk van haar Muziek opleiding. Maar dat is het verleden. We kijken hier naar de toekomst.

 

Mell & Vintage Future is de perfect match gebleken. De gedeelde passie voor soulmuziek is evident. Het is het lange wachten van beide partijen meer dan waard geweest. Mell heeft eindelijk haar plek gevonden bij Nico Brandsen en Ton Dijkman, die als sessiemuzikanten hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Maar ze wilden ook wel eens wat voor eigen rekening doen. Vintage Future werd zo hun ding. Zij waren precies de juiste muzikanten, die Mell nodig had om in haar opzet te slagen.

 

Eerste single ‘Call My Name’ werd met speels gemak opgenomen en Rob Stenders draaide deze meteen op Radio 2. Met een miniem aantal instrumenten weet het trio een vol geluid neer te zetten, wat ook te horen is op vervolgsingles ‘High On Love’, ‘Central Station’ en ‘Alright’. Een album verschijnt in april 2019, niet veel daarna is Mell & Vintage Future te zien in Bitterzoet.

 

Meer informatie en tickets: www.paradi.so/Mell-VintageFuture

FB event: Mell in Bitterzoet
Alle genoemde tijden onder voorbehoud