logo pact

ON! | Eindvoorstelling

10 Apr

Kom vanavond naar P3 voor de afstudeer shows van Elle Vean, Samantha van Son, Merijn Mooijman en Cloudy Daze live te bewonderen!

 

Datum: 10-04-2018
Locatie: P3 Purmerend, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend
Deuren open: 20:00
Voorverkoop: €5,70 incl. fee
Deurverkoop: €7,- incl. fee
Garderobe: €1,- (contant)

 

Elle Vean
Elle Vean is de artiestennaam van Lotte ten Veen. Zangeres en songwriter. Van meeslepende pop ballads tot rocky pop, noem het maar op, Elle Vean schrijft het. Van jongs af aan houdt zij er al van om in de spotlights te staan. Zij deed mee aan meerdere talentenjachten en speelde in meerdere musicals waaronder de musical ‘Vier het leven Fien!’ Van de NKT theaterschool. Geïnspireerd door George Michael, Buckshot Lefonque, London Grammar, John legend en Sia, presenteert Elle Vean bij dit concert haar eigen songs en covers in een eigen jasje.

 

Samantha van Son
Samantha van Son, een zeer variërende zangeres. Ooit als klein meisje begonnen als Annie, en sindsdien nooit meer gestopt met zingen. Ze houdt van de “oudere” country/blues-nummers (denk aan nummers van Janis Joplin, Dolly Parton & Beth Hart.) Verder heeft Samantha meegedaan aan de Amsterdamse Popprijs, en was zij onlangs te bewonderen samen met Karin Bloemen in het theater. Toch ligt haar passie wel echt bij de Hollandse klassiekers. Kortom; Samantha neemt je mee van de 60’s, naar een gezellige Hollandse avond waar zij de bekendste smartlappen ten gehore brengt!

 

Merijn Mooijman
Merijn’s muziek laat zich het best omschrijven als soul/pop met funky R&B-achtige elementen, waarbij er zo nu en dan harde noten worden gekraakt. Romantische lichtheid met ziel zoekende teksten. Met een dankbare knipoog naar inspiratiebronnen als: Daniel Powter, David Bowie en illustere oude soul sterren vindt Merijn zijn weg naar nieuwe geluiden, waar overduidelijk zijn handtekening op staat.

 

Cloudy Daze
Cloudy Daze is een jonge vijfkoppige band met een passie voor de sixties, seventies en beat. Dit is terug te horen in de muziek: Gelaagde en harmonieuze popmuziek met interessante structuren, catchy refreinen en een grote dosis energie. Onlangs heeft de band de Jolpop bandbattle gewonnen en in de finale van de Music masters gespeeld.

 

AGENDA