logo pact

RIGHTABOUTNOW INC. Festival – Kimberly Agyarko

10 Dec

De ontmoeting- Afstudeersolo van Kimberly Agyarko bij het RIGHTABOUTNOW INC. Festival op zaterdag 10 december om 18.30 uur in het Compagnietheater

RIGHTABOUTNOW INC.
RIGHTABOUTNOW INC. is het urban performing arts platform in Amsterdam. Een actueel, artistiek platform met productionele expertise. Voor RIGHTABOUTNOW INC. is diversiteit de krachtigste en belangrijkste bron van culturele identiteit, artistieke vernieuwing, maatschappelijke verandering en innovatie. We brengen jonge kunstenaars uit verschillende culturen, disciplines en subculturen samen om diversiteit om te zetten in artistieke uitingen. RIGHTABOUTNOW INC. werkt samen met gelijkgestemde organisaties uit het buitenland om samenwerkingsprojecten op te zetten.

Het festival
Jaarlijks organiseren we het RIGHTABOUTNOW INC. Festival- een meerdaags festival waar we de artiesten van morgen een podium bieden. Ons credo is: “Celebrating tomorrow’s artists today”. Tijdens het festival hebben we een toffe programmering met urban dans, theater, spoken word en muziek. Check de website voor de volledige line up.

Een van de nieuwe makers die we op het festival presenteren is Kimberly Agyarko.

Over de ontmoeting
De ontmoeting is een afstudeersolovoorstelling van Kimberly Agyarko. De ontmoeting is een voorstelling waarin twee culturen elkaar kruisen. Een ontmoeting tussen de Nederlandse en Ghanese cultuur. Een ontmoeting tussen tekst en beweging en een ontmoeting tussen twee talen. Kimberly speelt met haar solo in op de vragen waar zij dagelijks mee geconfronteerd wordt; persoonlijke en maatschappelijke dilemma’s: Hoe pas je je aan in een vreemde cultuur Pas je je aan tot je jezelf verliest?

Theater promo: https://www.youtube.com/watch?v=TINBEJEuDh4

Locatie: Zaterdag 10 december om 18.30 uur
Waar: Het Compagnietheater te Amsterdam (Kloveniersburgwal 50)
Tickets: Hier verkrijgbaar
Facebook: Event