logo pact

Niels van den Heuvel

1 Jan

Niels van den Heuvel is in 2011 als 22 jarige dansartiest afgestudeerd aan PACT+ Dans. Voordat hij aan de opleiding begon trainde hij in Los Angeles en had hij besloten om met zijn danscarrière in Amerika aan de slag te gaan. Echter, hij had weinig tot geen ervaring met bewegen op muziek, laat staan met dansen. Dankzij het ROCvA is hij dans gaan begrijpen en mag hij zichzelf tegenwoordig danser/choreograaf noemen.

 

Na het behalen van zijn diploma is hij choreograaf geworden voor diverse tv programma’s zoals “Junior Dance”, “Junior Songfestival” en verzorgde hij de choreografie voor voorschillende bedrijven, artiesten en theatervoorstellingen (Sharon Doorson, Coach “Athlete’s Foot” etc).

 

Niels danst shows voor Nike over de hele wereld alsmede voor oa MTV, Miley Cyrus, LMFAO, FunX en nog veel meer. Hij is het gezicht van Rehab Footwear en Coach “Athlete’s foot”. In Nederland is hij docent bij Lucia Marthas, JDA, Nowhere, Motion Dance studo en geeft hij workshops door de rest van het land.

 

Sinds 2014 woont Niels in Las Vegas en danst hij elke week 10 shows als hoofdpersonage/Dance character “The Walrus” voor Cirque du Soleil. Gemiddeld danst hij 450 shows per jaar. Hij werkt samen met een fantastisch internationaal team van acrobaten, acteurs en dansers om elke show onvergetelijk te maken.

AGENDA

12 okt
30 nov