logo pact

Will Fraser – Company

Mijn naam is Will Fräser.  Ik ben 19 jaar oud en studeer dans aan de Pact. Ik kom uit een gezin van drie kinderen in totaal waarbij wij alle drie sportief en creatief bezig zijn. Mijn tweelingbroer speelt basketbal en mijn jongere broertje doet aan rugby. Alledrie streven wij dus naar sportieve doelen.

 

Ik dans nu al 5 jaar met als sterkste stijl hiphop. Ik kwam erg onwetend maar zeer gemotiveerd op het Pact. Ik had erg veel te leren en had altijd al een liefde voor ballet naast hiphop.  Door de jaren heen besefte ik mij dat mij erg moest gaan ontwikkelen om een allround danser te worden. Ik zette mij hard in tijdens alle lessen en was er altijd en nooit gespijbeld of iets dergelijks. In het 2e jaar ging ik nadenken en bedacht ik mij dat ik voor het 3e jaar (laatste jaar)  Iets groots moest doen. Ik had erg veel geleerd in twee jaar tijd en nu was het tijd om dat te bewijzen.

 

Ik deed auditie voor de nieuwe Company van Isabelle Beernaert en werd aangenomen. Ik was erg dankbaar maar bescheiden richting mijn collega’s omdat deze van een erg hoog niveau zijn. Ik leer erg veel in de Company en wij touren nu door heel Nederland. Ik voel mij vereerd om als 19 jarige te reizen met Isabelle Beernaert,  een van de beste Choreografen van Nederland.

 

Zoals u ziet ben ik dus als hiphopper begonnen maar heb ik mijzelf op zo’n manier ontwikkeld dat wanneer er moderne dansers gezocht worden ik ook aangenomen kan worden.  Dit zorgt ervoor dat ik een bredere keus heb qua audities en opdrachten. De tour duurt tot maart en de première in Nederland is 24 en 25 November in de Rotterdamse Schouwburg. Hierna zou ik graag dans willen studeren bij Codarts Rotterdam.  Mijn doel is om uiteindelijk een erg sterke allround danser te worden met hoge Urban en technische kwaliteiten.  Later zou ik graag willen dansen bij Circus du Solei.

AGENDA