logo pact

Niveau 2 traject Dans & Retailmedewerker

1 Jan

MBO COLLEGE ZUID BIEDT EEN SPECIAAL TRAJECT ZODAT JIJ JOUW PASSIE VOOR DANSEN KUNT VOLGEN.

 

Om in aanmerking te komen voor een niveau 4 opleiding moet je de juiste vooropleiding hebben. Wil je graag de dansopleiding bij PACT+ volgen dan heb je minimaal een diploma op K-, GL- of TL-niveau nodig. Heb je een diploma op vmbo B-niveau dan moet je eerst een MBO niveau 2 opleiding hebben behaald. We adviseren je om bij College Zuid de opleiding Retailmedewerker te doen. Dit is een eenjarig traject.

 

Over de opleiding Verkoper Mode – Niveau 2

Je krijgt een jaar lang les en praktijk op niveau 2. Je leert o.a. klanten adviseren, artikelen in ontvangst nemen, bestellingen afrekenen en het inrichten van de winkelruimte en etalages. Daarnaast is er aandacht voor algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en rekenen. Geef aan jouw mentor door dat je, na het behalen van je niveau 2 diploma, wil doorstromen naar PACT+ Dans. We proberen dan enkele danslessen voor jou in te plannen bij PACT+ dans (indien de roosters dit toestaan).

 

Doorstromen naar PACT+?

Nadat je bent gestart met je niveau 2 opleiding kun je je aanmelden bij PACT+ Dans. Dit kan vanaf 1 oktober 2023 op rocva.nl. Je ontvangt van ons informatie over de online auditie en je vult een vragenlijst in. Op basis daarvan bepalen we of je door bent naar de live auditie.
Op de website van PACT+ vind je meer info over het auditieproces www.pactamsterdam.nl

Het volgen van dit traject geeft geen gegarandeerde toelating bij de opleiding PACT+ Dans.

AGENDA

30 nov
11 jan
16 jan
8 feb
4 mrt
5 mrt