logo pact

Regard Ibrahim

1 Jan

Regard is in 2009 begonnen aan de opleiding Music Production omdat hij iets creatiefs wilde gaan doen waar hij zijn werk van kon maken. Helaas bleek dat in die tijd iets lastiger te zijn met muziek maken waardoor hij niet direct na de opleiding aan de slag kon. Hij heeft toen besloten om een vervolgopleiding te doen bij de Filmacademie in de richting Sound Design. Door zijn MP achtergrond bij PACT+ kon ik makkelijker worden toegelaten op de Filmacademie. De programma’s en software die bij PACT+ gebruikt worden hanteerden zij ook.Na 4 jaar op de Filmacademie te studeren kon hij gelijk aan de bak en zijn werk maken van iets dat hij leuk vindt, namelijk creatief zijn.

 

Regard, ook wel Regga genoemd, werkt nu als freelancer, zowel als sound designer als sound recordist en dat bestaat uit veel verschillende klussen. Zo kan hij op de set staan voor een documentaire of fictie film of in de studio werken aan effecten en sferen of diallog voor een korte of lange film. Alles dat met geluid voor film te maken is hij bij betrokken. Denk aan commercials, documentaires, fictiefilms, series etc. Zowel geluidsopname als geluidsnabewerking.Zo heeft hij bijvoorbeeld geluid opgenomen voor de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en Sound design gedaan voor de film ‘Patser’.

 

Hij is nu twee jaar aan het werk en volop bezig aan verschillende klussen. Wat zijn werk tof maakt is dat het altijd varieert. Hij is vaak op verschillende plekken en werkt met veel verschillende mensen. Zijn carrière zit in een stijgende lijn en als dat zo doorgaat kan hij binnen een korte tijd zijn doel bereiken in de filmindustrie: selectiever kunnen zijn met welke opdrachten hij aanneemt en dingen e maken die hij zelf ook tof vind om te horen en te zien.

AGENDA

30 nov
11 jan
16 jan
8 feb
4 mrt
5 mrt