logo pact

AGENDA

2 jul
 
 

IMPACT Graduation Music Festival eindexamenpresentaties PACT+ Muziek & Music Production

11, 12, 13 & 14 maart 2024 presenteren studenten van PACT+ Muziek en PACT+ Music Production hun eindexamen in de Melkweg te Amsterdam. De zaal is open vanaf 18.30 uur. De QR-code voor kaartverkoop en programma volgen nog!

 

 

Lees meer
 

SANN!E WINT AMSTERDAMSE POPPRIJS 2023

 

‘De liedjes komen direct binnen en gaan ook niet meer weg’

(Persbericht GRAP Amsterdam/Foto: Richard Tas Photography)

 

Afgelopen zaterdag was het zo ver: de finale van de Amsterdamse Popprijs 2023! In een uitverkochte Melkweg gaven op zaterdag 18 november de zes talentvolle finalisten alles om kans te maken op de felbegeerde winst.

 

Het werd de jury niet makkelijk gemaakt. De optredens van de zes finalisten waren van buitengewoon hoog niveau en brachten allemaal iets unieks met zich mee. Uiteindelijk wist er één band de jury het meest te overtuigen en ging SANN!E er met de winst vandoor. ,,De liedjes komen direct binnen en gaan ook niet meer weg. Charisma vanaf minuut 1!”, luidde het oordeel van de jury. De band won onder anderen studiotijd bij Studio peggy51, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, een waardecheque van Dijkman Muziek, een tegoedbon voor repetities in de Q-Factory, diverse optredens en zakelijk advies om ze verder op weg te helpen.

 

Volgens de jury, bestaande uit afgevaardigden van Universal Music Group, MOJO, NPO 3FM, Melkweg en OOR, was SANN!E de terechte winnaar van de avond: “Een sympathieke frontman en echte persoonlijkheid op het podium. Als publiek wil je onderdeel worden van de band”. Naast SANN!E traden ook Jacob Drescher, Subterranean Street Society, THAMES, Yan Lale en Johnny & The Spacemachine op in de Melkweg.

 

Lees meer
 

MP Production Story zaterdag 27 mei

Er komt weer een tof MBO Next evenement aan waar we je graag voor uitnodigen!

 

Wil jij met je band een dag gaan opnemen/repeteren/schrijven in een professionele studio met geluidstech? Of ben je een composer/producer en wil je graag een dag samenwerken met muzikanten of andere producers? Dan wil je hierbij zijn.

 

Op 27 mei organiseren we een volledig verzorgde writersday/productiedag/opnamedag in samenwerking met The Creative Factory in Zaandam. Hier zullen twee grote studios voor opnames en repetities en een regiestudio voor meer in-the-box productie of editing voor jullie beschikbaar zijn om samen te werken aan jullie muziek. En dat alles geheel verzorgt met lunch en avondcatering.

 

Zo’n twee weken na de writersday zal er ook een luistersessie in de A’DAM toren plaatsvinden, waar het gemaakte werk of andere projecten van de deelnemers kan worden beluisterd en besproken onder een drankje.

 

Wil jij hierbij zijn? Dat kan voor slechts 50,- per persoon.

 

Er is maar een beperkt aantal plekken vrij dus meld je snel aan via deze link. Na aanmelding volgt er meer info.

 

Hopelijk tot dan!

Lees meer
 

Kom meer te weten over de opleidingen van PACT+ tijdens de talkshow Let’s Talk

Let’s Talk is dé talkshow van MBO College Zuid, gepresenteerd door Edson da Graça ! In Let’s Talk vertellen studenten en docenten je alles over hun opleiding.

Lees meer
 

Docent Dillon met track in Netflix serie!

Een track van Music Production docent Dillon Lewis is te horen in een internationale Netflix serie!

Lees meer
 

Oud student maakt muziek Ajax campagne video

Alumnus Julius Jongsma, alias Suilju, had de eer om de muziek voor de 2020/2021 Champions League campagne video voor Ajax te maken!

 

Lees meer
 

Meer dan een miljoen streams voor EP oud-student

Oud student Raoul Bouwer heeft in 2020 de EP ‘Solitude’ uitgebracht op label The Chilled Cow en had na twee weken al meer dan 1 miljoen streams!

Lees meer
 

Van toffe hobby tot werken met de producers van Maroon 5

Daniel van Dieren (19) – artiestennaam Davadi – is tweedejaars MP student en door het tonen van lef en hard werken aan zijn netwerk lukt het hem om met grote namen samen te werken. ROCvA College Zuid was benieuwd hoe hij dit doet en kreeg een kijkje in zijn leven als beginnend muziekproducer.

Lees meer
 

Alumni Stories #8 | Regard Ibrahim

Regard, ook wel Regga genoemd, werkt nu als freelancer, zowel als sound designer en als sound recordist wat resulteert in verschillende klussen.

Lees meer

Alumni